Regina magiei albe, Maria Câmpina, a reușit să-i impresioneze pe jurnaliștii de la tv Moscova

Ca de obicei, Regina magiei albe, Maria Câmpina, a reușit și de data asta să-i impresioneze pe jurnaliștii de la tv Moscova, care doreau neapărat să-i ia un interviu.

Regina magiei albe Maria Câmpina 11
copyright Segra Media Bucuresti

Fosta sfătuitoare de taină a familiei Ceaușescu, doamna Maria Câmpina s-a arătat dispusă să discute pe larg cu jurnaliștii ruși despre experiența sa cu familia Ceaușescu și a oferit multe detalii interesante, gustate cu interes de oaspeți, care și-au notat cu mare grijă unele detalii picante, spre a face deliciul telespectatorilor din Federația Rusă, firește.

După interviu, doamna Maria Câmpina le-a arătat reședința sa și, în special, haina de blană pe care a primit-o în dar de la Elena Ceaușescu și pe care o ține la loc de cinste.

Maria Campina in ritual de zi
copyright Segra Media Bucuresti

Apoi, împreună cu fiicele și nepoate sale, Regina magiei albe, Maria Câmpina, a executat un ritual de magie de dragoste pentru clienții săi, prilej pentru a da tot ce are mai bun în arta magiei.

Cu har și pline de vivacitate, vrăjitoarele prezente au reușit să-i impresioneze la cel mai înalt nivel pe jurnaliștii de la tv Moscova. Totul a decurs perfect, în stilul caracteristic al doamnei Maria Câmpina, care pe drept cuvânt este Regina vrăjitoarelor din România.

                                                                                                        Marian Deaconu

Contact Maria Câmpina : 0723.899.909 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *