Mulţumiri pentru tămăduitoarea Lovența Valentina primite din Londra

Mulţumesc mult doamnei doamnei tămăduitoare Lovența Valentina, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său uimitor, a rezolvat cu succes cazul meu deosebit în care soţia mea avea argintul viu, dar și farmece şi blesteme. Mulţumesc mult, stimată doamnă Lovența pentru că am scăpat de această nebunie care m-a distrus. Nu ştiu nici acum ce m-aş fi făcut fără ajutorul dumneavoastră imens!

                                                                                                          Steven

Am călătorit în toată lumea  cu cei 4 copii ai mei. Eram foarte fericiţi şi plini de viaţă dar niciodată nu am crezut că poate fi şi rău.

Băiatul meu cel mare avea tot mai des coşmaruri. Dintr-o dată nu putea dormi. Noaptea a făcut o criză în care a picat din picioare şi îi era din ce în ce mai rău, începuse să facă câte 2 pe zi și chiar m-am temut extrem de serios.

Atunci am crezut, ca părinte, că viaţa mea se termină aici şi nu mai am nicio şansă deoarece am fost la foarte mulţi doctori şi nu au avut puterea de a-l face bine. Avea epilepsie.

Doamna tămăduitoare Lovența Valentina, de pe siteul www.vrajitoarero.com, care este cunoscută în întreaga lume pentru binele făcut oamenilor prin şedinţele sale cu plante şi cu apă sfinţită făcătoare de minuni aduse de la mormântul sfânt, ne-a vindecat copilul de epilepsie şi acum este un copil sănătos şi fericit. Dar i-a scos și argintul viu, ceea ce făcea să fie un adevărat coșnar pentru el. Acum, putem să o luăm de la capăt, declar că suntem o familie fericită și foarte unită.

                                                                                                        Helga și Michael

Contact: 0746.531.358

tamaduitoarea Loventa
copyright tamaduitoarea Loventa

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *