Mulţumiri pentru tămăduitoarea Lovența Valentina primite din Cipru și Anglia

Aveam şi eu o prietenă la care țineam enorm, o minunăție blondă… Necazul este că tipa asta, cu care doream să mă căsătoresc era mult prea râvnită de bărbaţii din cartier şi ea, mă trăda cu neruşinare. Ceda uşor…ce mai, fără discernământ și mă înșela cu oricne.

Am aflat, graţie doamnei tămăduitoare Lovența Valentina, de pe siteul www.vrajitoarero.com, că un bun prieten de-al meu i-a făcut vrăji şi aşa mi-a furat-o. Şi doamna Lovența m-a jutat și am reuşit să rămân cu blonda mea de vis. Iar pe mine m-a scăpat de alcoolism. Mulţumesc mult.

                                                                                          Harry, Londra, Anglia

Cum să opresc eu o femeie să nu se ducă la altul, dacă asta vrea? M-a înşelat şi a fugit la prietenul meu cel mai bun, după ce ne-am certat (din gelozia mea, recunosc). Am greşit şi ea, a ţinut neapărat să se răzbune, în scopul clar de a mă umili. Eram teribil de supărat.

Am apelat la doamna tămăduitoare Lovența Valentina, de pe siteul www.vrajitoarero.com care, prin cărțile sale de tarot, mi-a povestit tot adevărul. Mai mult, acum sunt cu soţia mea datorită intervenţiei sale excepţionale. Mii de mulţumiri.

                                                                                   Makis, Nicosia, Cipru

Eram dispus şi la asta, pentru a-i face plăcere. Am consimţit să o las liberă o perioadă de timp care s-a prelungit însă nefiresc de mult. M-a părăsit, m-a înşelat, m-a trădat şi eu totuşi o iubeam.

Graţie doamnei tămăduitoare Lovența Valentina, de pe siteul www.vrajitoarero.com, căreia îi mulţumesc din tot sufletul, acum suntem din nou o familie iubitoare şi unită. Super!

                                                                        Carol, Birmingham, Anglia

Contact: 0746.531.358

tamaduitoarea Loventa
copyright tamaduitoarea Loventa

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *