Mulţumiri din Spania pentru tămăduitoarea și prezicătoarea Lisabona

Eram disperată în momentul în care soţul meu m-a lăsat singură cu doi copii şi a plecat cu o vecină neseriaosă și cam târfuliță. Vă daţi seama ce supărată am fost…
Am plâns enorm şi am început să caut alinarea pe la preoţi şi diferite vrăjitoare. Norocul mi-a surâs în cele din urmă când am ajuns la tămăduitoarea și prezicătoarea Lisabona, care cu marele său har m-a ajutat să-l facă să revină acasă, în cele din urmă. Dorise divorţul însă acum se întorcea spăşit la mine, implorându-mă  să-l iert. Am făcut-o, firește. Acum, sunt extrem de fericită şi aduc mulţumiri acestei binefăcătoare care ne-a salvat familia.             

                                                                                            Esperanza, Valenica

Iubitul meu avea cununiile legate şi nu ştia. Se petreceau lucruri teribile cu el, dorea să fim împreună şi nu, avusese numai certuri și probleme mari cu femeile până să mă cunoască. Din fericire, cea care l-a salvat de acest pericol este tămăduitoarea și prezicătoarea Lisabona cu leacurile ei secrete şi cu harul său magic. Mulţumesc.

                                                                                  Consuelo, Madrid

Vreau să aduc pe această cale mii de mulţumiri doamnei tămăduitoare și prezicătoare Lisabona. Mă simţeam extrem de rău şi doctorii erau neputincioşi, nu ştiau ce am.Într-o zi, un preot din oraşul în care m-am stabilit m-a îndrumat spre tămăduitoarea Lisabona din București. Aşa, din experienţă în experienţă am ajuns la doamna Lisabona care şi-a dat imediat seama cu ce mă confruntam cu argintul viu, dar și cu niște blesteme vechi moștenite din familie. A făcut câteva şedinţe de magie, extrem de interesante, cu mine. După aceste ritualuri de magie, am început să mă simt mai bine şi treptat treptat mi-am revenit. Mii de mulţumiri sincere!

                                                                                  Leonora, Granada

Contact: 0760.129.955

Mă puteți găsi și pe Whatsapp

Tămăduitoarea și prezicătoarea Lisabona cu Maria Campina
copyright tămăduitoarea și prezicătoarea Lisabona

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe  http://international-witches.com

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un comentariu