Iubitul mă mai dorește sau nu?

Mă numesc Kelly şi locuiesc în Londra de 5 ani, unde m-am stabilit. De peste 3 ani sunt cu iubitul meu, un englez conservator dar de moravuri ușoare. Îl iubesc mult şi totuşi mă simt singură mai tot timpul, nu știu de ce.

De fapt, problema mea este că nu ştiu exact dacă el mă mai dorește sau nu.

Din această cauză, l-am înşelat chiar cu fratele lui, tocmai ca să afle și să-i testez reacția. Ştiu că am făcut o mare greşeală dar mi-a plăcut de acesta pentru că este foarte diferit, iubăreţ.

Este cumva posibil ca cineva să-mi fi făcut farmece și vrăji de mă simt aşa de prost? El m-a pedepsit și dorește să se răzbune? Ce se întâmplă cu mine şi cu noi? Pot să rămân cu el ? După ce a început criza de Coronavirus, se poartă și mai ciudat iar mie îmi merg toate extrem de prost, este dezastrul și mă simt tot mai singură și abandonată.

                                                                                          Kelly, Londra, Anglia

vrajitoarea Venus 44dd
Copyright Segra Media București

Da, acest bărbat este supărat pe tine. La deschiderea zodiei de tarot s-a arătat că cineva ţi-a făcut farmece puternice cu magia voodoo ca să te distrugă. Ai nevoie de un ritual de magie puternic, de aceea te rog să mă suni urgent ca să stabilim detaliile.

Problema ta se paote rezolva fără probleme. Am mai avut cazuri asemănătoare și toate au avut un sfârșit fericit pentru clineții mei, te asigur.

                                                                                                 Vrăjitoarea Venus

 Telefoane:

0744.218933, 0764.106.694

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *