Cum să lupți împotriva vrajei ghinionului?

Această vrajă este considerată de multe vrăjitoare vraja de care este cel mai ușor să vă protejați. În multe popoare în care se crede cu tărie în magie, se fac talismane pentru a se proteja de ochiul rău.

vrajitoarea Morgana55b
copyright vrajitoarea Morgana

Practicile oculte sunt la mare preț la noi și vrăjitoarele fac des amuletele pentru protecția clienților lor. Consider că este înțelept să vă protejați înainte de a vă răni sufletul și a vă lăsa distrus destinul de un ritual de care chiar puteți scăpa cu ușurință.

                                                                                                    Vrăjitoarea Morgana

Contact Morgana:

0760.149.917

Vrăjitoarea Morgana acasa cu rusii
copyright Segra Media Bucuresti

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

One Reply to “Cum să lupți împotriva vrajei ghinionului?”

  1. Gali?ia este poreclita „?ara Vrajitoarelor” datorita originilor sale mitologice care inconjoara oamenii, cultura ?i ?inutul sau. ?ara Bascilor a suferit de asemenea persecu?ii impotriva vrajitoarelor, cum ar fi cazul Vrajitoarele din Zugarramurdi, dintre care ?ase au fost arse in Logrono in 1610 sau vanatoarea de vrajitoare in ?ara franceza Bascilor in anul precedent cu arderea de optzeci de vrajitoare presupuse, la miza. Acest lucru se reflecta in studiile lui Jose Miguel de Barandiaran ?i Julio Caro Baroja. Euskal Herria pastreaza numeroase legende care explica o mitologie antica a vrajitoriei. Ora?ul Zalla este poreclit drept „Ora?ul vrajitoarelor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *